Wordless Wednesday : Decluttered the Dressing Table - from Messy to Tidy! :)




















XOXO,
S.

14 comments:

Nur Hanani said...

I like it so much..U'r collections memang best lah. :)

Entri Terkini: Penjawat awam ramai yang muflis??

miss jue said...

wow!!!


(speechless)


** how much do you spend per month for your make up etc?

Cik Puan Mimi said...

waaa.mmg tersusun rapi.
i likeee youuu lah wani

Sue Andy's said...

whoa meriah giler, mcm kaunter mekap. HOHO~

Cik Nurul Pinky said...

salam perkenalan..awak sangat comelllllllll

saharinasaharudin said...

a lotsssss of makeup :)

Pink Stilettos said...

later when u're married n have children, tak boleh dah display makeup macam ni. Harus sorok dlm lemari/laci berkunci, kalau tak habis kena punggah! huhu

amira azhari said...

sangat kemas...boleh dijadikan contoh ni macam mana nak susun all my facial+ makeup things :)

Anonymous said...

bestnyaa! i suka brg2 u lahh! cool!

little sunshine said...

eh keciknye cermin...hehehe...

sarah mohamad said...

best nya kalau me pun ada stuff like this . woohaaa !

schazwany hameed said...

nur hanani: thank u! i'm a girly girl...so...gotta collect all the girly stuff in the world! hahahaahaha ;p


miss jue: heh.. not that much.. about 300 je kot? tah la.. tp tak la selalu every month pon i gi beli semua pon... kalau apa2 yg dah habis, i beli la...tp tu pon bukan tiap2 bulan pon ada brg yg habis..hehe ;p


cik puan mimi: heh. thank u! ;p

sue andy's: hahahaha. manade kaunter make up, kaunter make up tu lagi byk la sayang..hehe

cik nurul pinky: salam kenal.. awww n ure being cute too! hehe.. alhamdulillah, thanks dear


saharinasaharudin: hehehe ;p

along: hahaha.. harus lah

amira azhari: =)

anonymous: thank u

little sunshine: lol. that cermin is just for me to see when im applying my lotions n whatnot..
benda2 yg penting, like when i need to see the overall of my face/ myself, i pergi kat cermin lain..hehe

sarah mohamad: nanti i buat giveaway lagi k dear? =)

mamashikin said...

sy rasa klu sy tersesat ke blk u..mesti sy tak kuar 2 hari..huh a lot of make-up there...

ciksusu said...

love ur make up section!! like make up heaven la!!;)