Wednesday, March 9, 2011

Wordless Wednesday : Decluttered the Dressing Table - from Messy to Tidy! :)




















XOXO,
S.

14 comments :

  1. I like it so much..U'r collections memang best lah. :)

    Entri Terkini: Penjawat awam ramai yang muflis??

    ReplyDelete
  2. wow!!!


    (speechless)


    ** how much do you spend per month for your make up etc?

    ReplyDelete
  3. waaa.mmg tersusun rapi.
    i likeee youuu lah wani

    ReplyDelete
  4. whoa meriah giler, mcm kaunter mekap. HOHO~

    ReplyDelete
  5. salam perkenalan..awak sangat comelllllllll

    ReplyDelete
  6. later when u're married n have children, tak boleh dah display makeup macam ni. Harus sorok dlm lemari/laci berkunci, kalau tak habis kena punggah! huhu

    ReplyDelete
  7. sangat kemas...boleh dijadikan contoh ni macam mana nak susun all my facial+ makeup things :)

    ReplyDelete
  8. bestnyaa! i suka brg2 u lahh! cool!

    ReplyDelete
  9. eh keciknye cermin...hehehe...

    ReplyDelete
  10. best nya kalau me pun ada stuff like this . woohaaa !

    ReplyDelete
  11. nur hanani: thank u! i'm a girly girl...so...gotta collect all the girly stuff in the world! hahahaahaha ;p


    miss jue: heh.. not that much.. about 300 je kot? tah la.. tp tak la selalu every month pon i gi beli semua pon... kalau apa2 yg dah habis, i beli la...tp tu pon bukan tiap2 bulan pon ada brg yg habis..hehe ;p


    cik puan mimi: heh. thank u! ;p

    sue andy's: hahahaha. manade kaunter make up, kaunter make up tu lagi byk la sayang..hehe

    cik nurul pinky: salam kenal.. awww n ure being cute too! hehe.. alhamdulillah, thanks dear


    saharinasaharudin: hehehe ;p

    along: hahaha.. harus lah

    amira azhari: =)

    anonymous: thank u

    little sunshine: lol. that cermin is just for me to see when im applying my lotions n whatnot..
    benda2 yg penting, like when i need to see the overall of my face/ myself, i pergi kat cermin lain..hehe

    sarah mohamad: nanti i buat giveaway lagi k dear? =)

    ReplyDelete
  12. sy rasa klu sy tersesat ke blk u..mesti sy tak kuar 2 hari..huh a lot of make-up there...

    ReplyDelete
  13. love ur make up section!! like make up heaven la!!;)

    ReplyDelete

Copyright © 2014 Shazwani Hamid's Blog