Monday, July 20, 2009

Auntie loves Ayra..

But...


She seems to hate me... (huarghhh)..


=(


Is it because I dunno how to make cute faces and say those "ba-ba-ba...bu-bu-bu..alolololo.." words the rightttt way?? (Goddd..I'm really suck at doing those stuff! I just feel so malu in front of babies! haha)


Or it's official, that babies really do hate me?! Hmm..


Fyi, whenever I wanna hold any babies..the baby will sure cry, or run away (for those yang mana dah boleh jalan, lari, tergolek), or at least merengek and show some signals that they hated me..


Erk.



Am I really that bad?


=(




Just look at her expressions!!


"EEEE..apa ni..orang tak nak bergambar la!!" -Ayra was saying these words dalam bahasa dia..


Oh..this one...I was trying to say those words.. tapi Ayra pandang pelik je.. Macam as if dia ckp.. "amende la yang dia tengah buat ni? Aku tak paham.."


I told ya...


"hee...Auntie ni tak habis2 lagi nak amik gamba aku ke? My heels are killing me lar! Helppp!"



"Yeaaah...I want ma mother!"


At last!!! Pandang pun camera, si budak kecil ini!!! hehe =P





Ayra's Mummy and Auntie




=)




Sekian!



P/s: Kalau Ayra tak suka auntie..nanti tak nak bawak Ayra pergi Zoo Negara, Aquaria, Lake Gardens, Petrosains, Pusat Sains Negara...anddd... Pavilion! heh =P


P/ss: I don't really like both scarves in this entry! I look so old! haha. But whateverr! ;p




Much Love,
Aunt Wani

25 comments :

  1. both of u are gorgeous n ayra will definitely follow u n her mommy's steps =)

    ReplyDelete
  2. Eheh. I'm sure u're not that bad lah.. :)

    Comelnya Ayra pakai 'heels'. Hehe.

    And your baju kurung and Iza punya jugak sangat cantik!

    ReplyDelete
  3. aduyaii.. pkaai heels! comel sungguh

    ReplyDelete
  4. aiyo..so comel la the heels

    -nor-

    ReplyDelete
  5. hehe.samala! tatau nak "acah" baby.malu....

    ReplyDelete
  6. so cute la ur niece.. admiring her heels.. =)

    ReplyDelete
  7. chill babe.. dia mmg takut dgn semua org kecuali her mommy n daddy ;p awal2 jer dia taknak...dah lama sket baru ok.

    kelaka part "my heels are killing me". haha

    we weigh about the same but whyyyy do i look so much fatter! tak adil!!!

    ReplyDelete
  8. comelnya ayra's pink stilettos :)

    ReplyDelete
  9. hi, just wondering... u & pink stilleto slalu buat activities sama2. i know u guys are very close. even pink stilleto punya entries pun byk criter activities dia ngan u. tapi u all tak buat pun activities ngan honeytothebee. u all tak close ngan dia ke? just wondering je... sorry if the question posed is sensitive...

    ReplyDelete
  10. semua cantik! termasuk dengan ayra skali... ;)

    ReplyDelete
  11. The places that you want to bring her to sound so 'educational'... tiba-tiba ada Pavilion tu yg tak tahan tu :)

    ReplyDelete
  12. hi wani

    i nak tanya kat mana u tempah tudung color purple tu? cantik lah...

    tot to have it for raya..

    is it long scarf or scarf yg dah siap jahit (i mean sarung jer)

    mind to share yer...

    ReplyDelete
  13. love the pink dress! and ayra's shoes too

    ReplyDelete
  14. u look soooooo pretty in that pink dress!

    ReplyDelete
  15. wani, nk tanye..u buat ur punye tudung yg kaler purple kt siape ye? or u beli yg dah siap?

    ReplyDelete
  16. suzie: thanks for the compliment kak!



    reena: haha..believe me, tak penah ada baby suka i! haha.. sbb i garang dgn depa kot..tak reti nak acah2 diorg..i panggil baby.. "weh..sini.." hahaha =P

    btw, thanks for the compliment..tapi kan..sebenarnya baju pink tu tak siap pon!! haha..
    suppose ada manik2 itam kat setiap layers kat bhgn kaki tu..ada 3 layers..tp x sempat siap pon..tp i pki je dulu..hehe..so nak jugak ada itam, tu yg pki clutch, tudung n kasut itam..heh



    karipapsayur: comel kan? =)
    i suka gile heels tu..lembut je..i ingat nak beli for my car accessories.. heh



    anon: kan kan kan? =)




    sarah al-idrus: haha! i ingat i sorg je yg tatau sbb malu!!! =P




    msHanum: itulah...i yg dah besau ni pon nak jugak heels tu..




    along: shah dappp...i am fatter than u..dah terang2 nmpk haritu masa ukur aku n ko kot..
    jadi sila jual HL kat saya byk2 ye

    aku terkejut aku dah *tuuuuut*! ='(






    cherry pie sweety: ikot mama pink stilettos la..hehe





    lady gaga: takla.. honeys busy with her business..
    salu kluar2 jumpa client.. =)






    cikpuanmuda: terima kasih!!




    leeds: =)






    Liyana: haha..ye la..boring la kalau asik nak bwk dia pegi tpt2 camtu..
    sekali sekala bwk gi toys r us ke..bwk tpt barbie ke..best la dia..lg pon i xde adik pompuan..so cam teringin nk gedik kan dia..heh =P



    tymy: thanks.. tudung tu my mom punya...dia tempah kat Kudin dulu..masa my sis kawin..

    dia btk tiga segi..terus pakai letak pin kat dagu tu je..





    swit@kon: terima kasih! (tp tu baju tak siap sebenarnya! haha)



    leen: thanks babe!!




    suriana: tempah kat kudin(ex tailor RR)

    ReplyDelete
  17. i admire the way u dress up, very trendy n up to date but pls observe ur aurah... be good role model as wanita muslimah (bertudung)...trust me, others will respect u more

    ReplyDelete
  18. alahai...
    comel ayra pakai heels...
    huhu...

    ReplyDelete
  19. hi nice blog u have here, do come and visit us ya~

    we have cottons from dubai, kain ela for kebaya n kurung dari indonesia! harga menarik, promosi RAYA

    ReplyDelete
  20. wany...sometimes u have to be a monkey in front of the kids...hahha..they like those funny faces.....gud luck!

    ReplyDelete
  21. wani..RR tu apa? Rizman Ruzaini or Radzuan Radzwill? i nak jugak lah..cantikk!

    n tudung itam tu beli kat mana ye?

    ReplyDelete
  22. i suke baby. n baby pn suke i. i nak anak pempuan. hehe

    ReplyDelete
  23. i agree wit katak_78 hehe..

    ReplyDelete
  24. wany, boleh tak i nak mintak no contact Kudin? thanks

    ReplyDelete

Copyright © 2014 Shazwani Hamid's Blog